Online Community

Welkom dansdocent (in spé)! Fijn dat je je aansluit bij Danspiratie: een warm netwerk voor je hele dansende leven. Deze community is er voor ALLE dansdocenten in Nederland: auto-didacten, verenigingsleiders, MBO en HBO gediplomeerde docenten; actief met amateurs en/of professionals (in opleiding)

Groei als mens, collega, danser, maker, docent en danserpreneur. Zo kunnen we samen nog meer mensen en kinderen in aanraking laten komen met het dansvirus. Als collega's onder elkaar delen we lesstof, muziek, kostuums, ondernemerstips, vernieuwende ideeën, blogs, filmpjes, webinars, workshops, bijscholingen of lezingen.  Delen = Vermenigvuldigen. 

Binnen Danspiratie hanteren we de groei mindset: 

  1. Ik ben goed genoeg zoals ik ben.
  2. Ik kan door iedereen geïnspireerd raken, ongeacht afkomst of opleidingsniveau. 
  3. Ik ontwikkel mijn hele leven, zolang ik daar bewust tijd voor maak en me open blijf stellen voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kennis. 
  4. Ik mag fouten maken, daar leer ik meer van dan dat ik geen fouten maak. 
  5. Ik besef me dat ik deel ben van een geheel en respecteer mijn collega dansdocenten. 
  6. Ik zoek collega's in de buurt op voor kennismaking en samenwerking. Door de marktwerking die dan ontstaat, kunnen wij efficiënter gaan werken, onze kwaliteit verbeteren, onze dansdiensten en dansproducten voor een zo goed mogelijke prijs aanbieden en economische groei bewerkstelligen. Daar hebben dans ondernemers, dansdocenten en onze klanten baad bij. 
  7. Ik doe wat ik leuk vind en zorg hierbij voor mezelf, voor collega's en werknemers en voor leerlingen/klanten. 

 

Vragen en ideeën? Mail me :Lenneke Gentle Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hopelijk ontmoeten we elkaar ook snel in levende lijve op het festival in januari of tijdens één van de andere activiteiten die we organiseren. 

Klik hier om je aan te melden voor de besloten groep op Facebook; Danspiratie: community voor dansdocenten. 
Klik hier om de bedrijfspagina te volgen en op de hoogte te blijven. 
Klik hier om lid te worden van Danspiratie: Marktplaats: waar professioneel dansend Nederland dansgerelateerde artikelen (door)verkoopt of ruilt. 

Danspi-wat?
Danspiratie is in 2014 gestart, met als doel om dansdocenten aan elkaar en aan KRACHTpartners te verbinden. Dansdocenten werken vaak alleen en voelen zich daardoor vaak eenzaam. In de community op Facebook stappen we van ons eiland af en zoeken we digitaal verbinding met elkaar. Zo voelen we ons meer verbonden met elkaar.

Mogen we jou ook als lid verwelkomen op Facebook? Connect, share, inspire, grow. 

 

0
0
0
s2smodern