Klankbordsessies

Speciaal voor dansdocenten, freelancers, ZZP'ers, dansondernemers, verenigingsbesturen en stichtingsbesturen voor dans. 

Heb je een vraag waar je met collega's of KRACHTpartners niet uit lijkt te komen? Of wil je graag in een meer private setting eens verder praten over iets dat jou bezig houdt? Wil je iemand die eens met jou, met je bedrijf, vereniging of stichting meedenkt over groei en ontwikkelingen? Ik vind het fijn om jouw klankbord te zijn!

 

Mijn naam is Lenneke Gentle (1980). Getrouwd, moeder, dansdocent, #dansvooriedereen is mijn missie.

Sinds 2010 ben ik aan het ondernemen en ben al jarenlang actief als dansdocent in het primair onderwijs. Binnen mijn bedrijf Studio Swing werk ik samen met andere dansdocenten, verzorg opleiding, training en coaching voor de methodes Taal- en Rekendans. Daarnaast heb ik de Danspiratie Community opgezet en ben ik online communitymanager bij dance and the Child international. Mijn kracht ligt in het vermarkten en verkopen van dansproducten en dansdiensten; online en offline. Ervaringsdeskundige op het gebied van vallen en opstaan en dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling. Bij collega ondernemers sta ik bekend als de sparringspartner met luisterend oor, creatieve oplossingen en vernieuwende ideeën. Leuk om samen eens verder te praten. Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat. Wil je meer van me weten? Kijk dan gerust op mijn LinkedIn profiel. 

Hoe werkt het? 

1 Gratis 20 minuten Skype gesprek: we gaan in op jouw vraag en samen kijken we hoe we die helder kunnen krijgen en wat jouw wensen zijn. Mail me gerust om het gesprek in te plannen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

2 Een live 60 minuten gesprek bij mij in de studio: uit het Skype gesprek bleek dat we een klik hebben en dat je graag live verder wilt praten. Dit gesprek heeft een waardebepaling achteraf: jij bepaalt wat het gesprek jou waard is geweest. Samen kijken we naar een 'betalingsmogelijkheid' : in natura of in geld. 

Als we hierna besluiten om meerdere live gesprekken in te plannen, dan bedragen de kosten hiervan €75 per uur ex BTW (21%) 

0
0
0
s2smodern